top of page

U gaat failliet!

Sorry dat ik zo begin maar ik hoop zo wel uw aandacht te trekken en waarom?

Ik roep het eigenlijk al jaren maar ik zie steeds meer ondernemers die niets veranderen terwijl het nu allemaal echt heel snel aan het veranderen is.

Het is heel simpel als u nu niet echt snel begint met het aanbrengen van veranderingen dan loopt u de boot mis en gaat u misschien failliet.


INRETAIL heeft een heel uitgebreid rapport gepubliceerd over RETAIL richting 2030.

Hierin staat (nog uitgebreider dan ik al jaren roep) dat u als ondernemer nu echt anders moet gaan denken. De veranderingen gaan steeds sneller en sneller en u als ondernemer moet al die veranderingen blijven monitoren en op in blijven springen. Alleen dat is bijna onmogelijk meer.


Het rapport van INRETAIL geeft u handvatten (of handvaten) maar eerst moet u zelf tot het inzicht komen dat het nu ook echt tijd is geworden om het anders te gaan aanpakken. Met een grote verbouwing of een sale gaat u niet meer het verschil maken.

Met toestemming van INRETAIL hebben wij hun rapport op onze website geplaatst. En denk nu niet dat het niet zo'n vaart zal gaan lopen want dan heeft u het echt mis. Het is namelijk al in snelle vaart aan de gang. Uw klant is aan het veranderen, verander dan ook mee met uw klant!


Ik hoor u al denken "Maar jullie verkopen toch nagellakjes?" Dat klopt helemaal maar vanwege mijn grote interesse in consumentengedrag wil ik mijn kennis met u delen en hoop ik dat u er iets aan heeft.


Daarnaast heeft DEVOS BEAUTY sinds begin dit jaar een grote omslag gemaakt die alles te maken heeft met het ondersteunen van u als ondernemer. Hoe dan? Wij komen graag bij u langs om te kijken hoe wij u kunnen helpen in deze snelle tijd. Maar ik adviseer u om eerst het rapport van INRETAIL te gaan lezen.87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Gratis of toch niet?

Wij doen het allemaal wel eens bij een klant die veel bij je heeft ingekocht, iets gratis weggeven. Maar is dat nu wel slim om te doen of is het veel slimmer om er toch een klein bedrag voor te vragen

Comments


bottom of page