top of page

RELATIEGESCHENKEN COSMETICA

Relatiegeschenken zijn eigenlijk ook een vorm van private label. Voor relatiegeschenken of giveaways gaat het niet om de verkoop van deze producten maar is het wel de bedoeling om je merk, salon of winkel onder de aandacht te brengen bij nieuwe of bestaande klanten. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn als het gaat om verzorgingsproducten, parfums en nagellakken maar ook met andere relatiegeschenken kunnen wij u helpen omdat wij een samenwerking hebben met de grootste leverancier op het gebied van relatiegeschenken in Europa.

 

WANNEER IS EEN GIVEAWAY NOU OOK EEN GOEDE GIVEAWAY?

Het doel van een relatiegeschenk of giveaway is over het algemeen om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij je klant. Zij moet aan je bedrijf denken als ze de giveaway ziet of gebruikt. Het liefst zo vaak mogelijk want hoe vaker ze je naam ziet, hoe groter de kans dat ze aan je denkt wanneer ze jouw product nodig heeft.

Een goede giveaway zou eigenlijk moeten voldoen aan de volgende eisen;

  1. Een relatiegeschenk moet branche gerelateerd zijn. Er zal waarschijnlijk raar worden opgekeken als een bouwonderneming nagellakken gaat weggeven.

  2. Een relatiegeschenk moet een bepaalde waarde vertegenwoordigen voor de klant. Als het geen waarde heeft voor de klant zal ze het niet gebruiken en zal ze je naam dus ook niet vaak terugzien.

  3. Een relatiegeschenk moet het liefst lang meegaan. Als een relatiegeschenk een waarde voor de klant heeft zal ze het gaan gebruiken en als het product dan ook nog eens lang meegaat, zal de klant je naam dus vaak zien over een lange periode.

  4. Een relatiegeschenk mag niet te duur zijn. Deze eis is vaak de eerste eis van een onderneming en soms ook de enige want hoe vaak komen we nog steeds flesjes water tegen met een logo. Een flesje water is goedkoop maar daarmee heb je het ook wel gehad. Het heeft geen enkele waarde en gaat ook niet lang mee. Tenzij je winkel in een woestijn staat waar geen water te krijgen is. Zonde van je geld dus.

Private label
spa producten.jpg
Overige Relatiegeschenken
images.jpg
Kerstpakketten
Kerstpakketten.jpg

Private label is marketing

"Herhaling is de kracht van reclame"   

                      "Marketing zorgt ervoor dat verkopen gemakkelijker en kopen aantrekkelijker wordt"

                                                                                                                     "Zonder marketing gebeurt er iets vreselijks: NIETS!"

bottom of page