top of page

PRIVATE LABEL NAGELLAK

NAGELLAK ALS GIVE AWAY

Is uw onderneming werkzaam in de FASHION branche of BEAUTY branche dan is nagellak het meest geschikte product om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw klanten.

Nagellak voldoet namelijk aan alle kenmerken die het moet hebben.

Even voorop gesteld dat wanneer u een give away aanschaft, voorzien van uw naam of logo, u graag zou willen dat uw naam zo vaak mogelijk wordt gezien en dat over een zo lang mogelijke periode.

1- Nagellak heeft vertegenwoordigt een bepaalde waarde. Hiermee bedoelen wij dat nagellak niet          niet snel weggegooid.

2- Nagellak wordt vaak gebruikt. 

3- Nagellak is lang houdbaar.

4- Nagellak is goedkoop.

5- Nagellak is branche gerelateerd

Nagellak is dan misschien wel de ideale give away om uw klant te bedanken voor de Mode & Beauty branche maar helaas maken nog te weinig ondernemers (in de mode branche) gebruik van de marketingkennis heden ten dage.

Uit onderzoeken is namelijk gebleken dat uw omzet met gemiddeld 16% zal stijgen als u uw klant iets geeft VOORDAT zij iets koopt. Dit komt omdat bij de klant een schuldgevoel ontstaat.

Ieder mens heeft een soort interne portemonnee in zich en wij willen dat onze portemonnee in balans blijft. Deze balans wordt verstoord als wij zomaar iets krijgen. Ons gevoel zegt dat wij dan iets terug moeten geven om onze portemonnee weer in balans te krijgen.

Zelf hebben wij dit onderzoek ook gedaan bij een aantal van onze klanten. Weliswaar op een kleinere schaal maar ook uit ons onderzoek steeg de omzet. Bij ons onderzoek was de stijging 12% en dan hebben wij het alleen over de omzet van die dag. Wij hebben het dan nog geen eens over de indruk die het bij mensen heeft achtergelaten.

Wat denkt u? Zouden de bezoekers van die betreffende winkels nog eens terugkomen?

    

Klik op de foto voor al onze kleuren

Voor nagellak is het niet mogelijk om een eigen unieke formule te laten ontwikkelen. Wel kunt u kiezen uit verschillende soorten en kleuren nagellak. 

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

- U geeft aan welke kleur(en) nagellak u hebben wilt. Dit kan door bijvoorbeeld een PMS-kleur te kiezen maar ook kunt u ons een lapje stof opsturen van de kleur die wilt hebben of een nagellak flesje van een bepaalde kleur.

- Er wordt een sample gemaakt van de nagellak die wilt hebben. Soms worden er meerdere samples gemaakt waar u uit kunt kiezen.

- Ondertussen heeft u het soort nagellak flesje uitgekozen.

- Onze dtp-afdeling maakt een digitaal voorbeeld van uw logo of naam op het nagellak flesje zodat u een goed beeld krijgt hoe het er uit gaat zien.

- U kiest de soort bedrukking. Afhankelijk van het aantal nagellakken die wenst te hebben kunt u kiezen uit een bedrukking d.m.v. zeefdruk, tampondruk en stickers.

- De productietijd is afhankelijk van de hoeveelheid maar houd rekening met 4 tot 6 weken na uw goedkeuring met betrekking tot de kleur/soort nagellak, het te kiezen flesje en de manier van bedrukken.

Private label nagellak
SPA Producten
mindfulness producten.jpg
Parfum
de hand spuiten parfum
Nagellak weetjes
17098162_589081321282483_834306609975238

Private label is marketing

"Herhaling is de kracht van reclame"   

                      "Marketing zorgt ervoor dat verkopen gemakkelijker en kopen aantrekkelijker wordt"

                                                                                                                     "Zonder marketing gebeurt er iets vreselijks: NIETS!"

bottom of page