top of page

400 PAGINA TELLENDE CATALOGUS 

Géén minimale afname

534968_127206804136606_335818499_n.jpg
KLIK OP ONS LOGO OM DE 400 PAGINA TELLENDE  CATALOGUS TE OPENEN

In deze catalogus vindt u onder andere;

Give aways / Home & Living / Textiel / Tassen / Kantoor / Outdoor / Spellen / Vrije tijd

Smartphone & Tablet acc. / Gadgets / Etc.

RELATIEGESCHENKEN / PROMOTIEARTIKELEN

Bestelinformatie

Je gaat relatiegeschenken of promotionele producten met opdruk bestellen. Wat moet je weten?

Wij zetten de belangrijkste informatie voor je op een rijtje. Wil je uitgebreide informatie klik dan op de betreffende links of neem contact met ons op.

 

Bestelwijze

Je bestelt heel eenvoudig jouw producten met of zonder opdruk per e-mail of telefonisch.

 

Kleuren en lettertypes

Bij opdrachten met standaardlettertypes, gelieve de letter van het gewenste lettertype (zie tabel standaardlettertypes) en de gewenste drukkleur aangeven. Indien je een andere dan de standaarddrukkleur wenst geef dan de juiste PMS-kleur aan, zodat wij deze kleur kunnen benaderen

NEW_Font_colour_white-label-NL.png

Orderbevestiging

Binnen 24 uur na ontvangst van jouw opdracht, ontvang je een orderbevestiging met drukproef. Wij vragen je deze nauwkeurig te controleren en bij eventuele onjuistheden contact met ons op te nemen.

Minimale afname en ordertoeslag

Er geldt geen minimale afname. Voor elk product geldt dat je altijd het gewenste aantal kunt afnemen. Het is mogelijk dat wij een ordertoeslag doorberekenen bij een lage orderwaarde.

Leveringsvoorwaarden

Op aanvraag zenden wij jou graag een kopie toe. Leveringen zijn inclusief verpakking, exclusief btw en verzendkosten. Betaling 65%

vooraf en 35% bij levering. Eventuele model- en prijswijzigingen, kleurafwijkingen, kennelijke drukfouten en wettelijke heffingen voorbehouden.

 

Meer- of minderlevering

Ondanks onze zorgvuldige processen kan het voorkomen dat er teveel of te weinig uitgeleverd wordt. Dit blijft altijd beperkt tot 4%.

Levertijden

De levertijd gaat in na akkoord van je drukproef. Deze levertijd wordt in overleg met jou bepaald en is exclusief transporttijd vanaf ons distributiecentrum. De gemiddelde verzendtijd voor pakketten en palletzendingen bedraagt 2 à 3 werkdagen. Indien voor 12.00 uur besteld, worden producten zonder opdruk en samples nog dezelfde dag verzonden. Wilt je jouw bedrukte producten met spoed ontvangen? Onze Express Service biedt uitkomst.

Marketing
good-marketing-strategy.jpg
Onze merken
spa producten.jpg
Crea kleur klein.jpg
bottom of page