top of page

MARA NATURALS

The story

MARA Naturals werd geïnspireerd door de schoonheid van de Letse natuur - de uitgestrektheid van bossen en de magische diepten van rivieren en meren. Het is een geweldige plek om je ziel en geest te herstellen van de dagelijkse drukte en de pure aanraking van de natuur te voelen. Ons doel is om een ​​cosmetische lijn te creëren voor drukbezette mensen die de natuurlijke schoonheid naar hun badkamer kunnen brengen en zich kunnen ontspannen in de drukte van het dagelijkse leven.

 

Alle producten worden gemaakt met behulp van de beste ingrediënten om de huid te hydrateren en te beschermen. Ons doel is om de meest natuurlijke ingrediënten te gebruiken die geen kleurstoffen bevatten, om producten te ontwikkelen die vrij zijn van SLS en SLES en om uw huid te beschermen tegen parabenen, harsen en allergenen, die te vinden zijn in de meeste gangbare cosmetische producten. Met de hulp van innovatieve en op de natuur geïnspireerde cosmetische producten, wilden we een vertrouwde cosmetica lijn ontwikkelen voor mensen die het belangrijk vinden om hun huid op een natuurlijke manier gezond te houden.

De belangrijkste motivatie voor MARA NATURALS is om een LOYALE vertrouwensrelatie op te bouwen met klanten en toekomstige klanten. Mensen worden zich meer bewust van het zorgen voor hun gezondheid en lichaam. Er wordt speciale aandacht besteed aan de cosmetica-etiketten ten gunste van het kiezen van de meest geschikte producten die met een natuurlijke ademhaling voor het lichaam zouden zorgen. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze producten niet alleen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en van hoge kwaliteit, maar ook pure en unieke geuren en esthetische verpakkingen hebben. We geloven sterk in wat we doen en hopen dit geloof bij onze klanten aan te moedigen. Wij geloven in transparantie, daarom heeft elk product een volledige ingrediëntenlijst op het etiket. Op dit moment bieden we 4 productlijnen, die 4 seizoenen van het jaar symboliseren, elke lijn voor individuele huidproblemen met een speciale smaak. We hebben producten gemaakt die zo natuurlijk mogelijk zijn en die we met trots introduceren als MARA NATURALS.

MN_Products_aftershave_100ml.png
maranaturals_liquidsoap_250ml.png
MARAnaturals_BodyButterCream_200ml.png
100% eerlijke natuurlijke cosmetica
MARAnaturals_BodyButterCream_200ml.png
MARA NATURALS producten
MN_Products_aftershave_100ml.png
Onze merken
27459581_747914128732534_596788696055629

Private label is marketing

"Herhaling is de kracht van reclame"   

                      "Marketing zorgt ervoor dat verkopen gemakkelijker en kopen aantrekkelijker wordt"

                                                                                                                     "Zonder marketing gebeurt er iets vreselijks: NIETS!"

bottom of page