top of page

U denkt erover om uw eigen merk parfum op de markt te brengen.

Wij zijn voor u hierbij de ideale partner omdat wij alle ingrediënten en kennis in huis hebben om u hierbij te assisteren. Vele studies hebben al het belang uitgewezen van wat geur voor uw merk of bedrijf kan betekenen. Daar gaan wij verder niet op in nu, u onderkent dit belang vast al want u vraagt om informatie.

Wij kunnen voor u uw eigen unieke geur ontwerpen.

De perfecte formule

Het parfum bestaat uit een mengsel van geurstoffen en oplosmiddelen. Om een ​​parfum van hoge kwaliteit te maken, hangt het niet zozeer af van het feit dat het een groot percentage aan essentiële oliën bevat, maar dat we hoogwaardige grondstoffen gebruiken en over de nodige middelen en faciliteiten beschikken voor het proces van mengen om vervolgens tot een goed resultaat te komen.

Kwaliteit tot het uiterste doorgevoerd.

Dankzij een grondige controle uitgevoerd door het gebruik van grondstoffen van de hoogste kwaliteit, oneindig veel testen om het exacte mengsel te verkrijgen, een groot proces van maceratie en filtering, en een grote verscheidenheid aan containers om uit te kiezen, hebben we de beste parfum van de markt.

Nauwkeurigheid bij elke stap.

Zodra we het exacte mengsel hebben, moeten we uiterst voorzichtig zijn met hun uitwerkingsprocessen, macereren op de ideale temperatuur, koud filteren en opslaan op een gekoelde plaats, en niet toestaan ​​dat licht binnenkomt. We hebben een geautomatiseerde productie-installatie, waarmee we elke stap die we nemen met grotere nauwkeurigheid kunnen controleren.

 

                                                           ONS PARFUM

Gepersonaliseerd advies.

Wij bieden al onze kennis in de sector aan om uw project haalbaar te maken en we adviseren u over alle mogelijkheden die het beste passen bij uw bedrijfsmodel, en passen zich aan uw budget aan. Weet dat u geen hoog budget nodig heeft om een ​​kwaliteitsproduct te maken. DEVOS BEAUTY past zich aan uw budget aan door verschillende alternatieven te tonen. Vraag het ons en we zullen u een vrijblijvende offerte geven.

Productontwikkeling.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw parfum te personaliseren door een keuze te maken uit onze verschillende soorten glas, doppen en sprays om een ​​volledig persoonlijk en uniek item te creëren, waarbij u kunt kiezen uit onze voorraadartikelen voor een snellere levering en dus een kortere wachttijd, ook kunt beginnen met een kleine hoeveelheid. Op verzoek kunnen wij een fles uit een brede catalogus aanbieden. Uit deze catalogus is de minimumhoeveelheid wel hoger en levertijd langer.

- Kies uw fles - Kies uw dop - Kies uw spray -

 

Overheersende geurnoten.

Onze parfumeur en het hele kwaliteitsteam zullen u begeleiden om alles te weten wat u nodig heeft over de geurnoten families en de bestverkopende combinaties, op deze manier kunt u de geur kiezen die u voor uw merk wenst.

                                                                                                                                                                                    

                               

Uitwerking van gepersonaliseerde parfums: we kunnen uw geur uniek en volgens uw wensen maken, adviseren u ook over welk publiek deze is bedoeld en welke geuren naar leeftijd en geslacht het meest worden verkocht. We kunnen voor u uw eigen formule ontwikkelen, maar misschien heeft u al een formule ontwikkeld en wilt u alleen de productie daarvan uitbesteden, ook dat is mogelijk.

 

Ontwikkeling van bedrijfsimago.

Een van de belangrijke stappen die bij de productie moeten worden genomen, is het imago dat we onze producten willen meegeven. Hierbij zijn verschillende punten van belang, het flesje, de spray en dop natuurlijk maar ook de etiketten of zeefdruk van de flesjes, het verpakkingsdoosje, etc. Wellicht heeft uw merk al een bepaalde uitstraling/imago dan kunnen wij deze doorvoeren. Weet u nog niet welke uitstraling u de parfum wilt geven dan kunnen wij u hierbij ook assisteren.

 

HEB JE BESLOTEN EEN NIEUW PRODUCT VOOR JE BEDRIJF TE INTRODUCEREN?

Documentbeheer.

Voordat u uw eigen merk parfum kunt gaan verkopen moet uw parfum voldoen aan alle wettelijke eisen, dit geldt ook als u uw parfum gratis wilt gaan weggeven. Wij zullen u voorzien van alle nodige documentatie en wij zullen voor u alle benodigde stappen doorlopen zodat uw parfum te allen tijde voldoet aan alle wettelijke voorschriften van parfumerieën en cosmetica. Op grond van onze inspanningen en toewijding om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden, uitgewerkt door middel van strenge productieprocessen en kwaliteitscontrole, hebben we de Certificeringen 9001: 2008 in kwaliteitsmanagementsystemen en 22716: 2008 voor compliance gekregen van goede productiepraktijken voor cosmetische producten, erkenning die ons ondersteunt bij de introductie op de markt van veilige, legale producten.

 

Lancering en op de markt brengen.

Ons communicatie- en marketingteam begeleidt u bij het promoten van uw merk en geeft u advies om u te helpen bij het positioneren van uw producten en het vergroten van uw afzetmogelijkheden.

Alle geuren ondergaan drie belangrijke verandering

 

                                                                                                                                                                                                 

UW ZOEKTOCHT NAAR UW JUISTE PARTNER.

U hebt besloten om met uw eigen parfum op de markt te komen. Dan is het voor u als afnemer zaak om de juiste partner hiervoor te vinden. Vanuit uw oogpunt bekeken zou uw partner moeten voldoen aan de volgende eisen;

- Hij kan produceren wat ik voor ogen heb,

- Hij kan zorgdragen voor alle door de Europese wet gestelde benodigdheden zoals inschrijving in het CPNP, het verrichten van alle benodigde testen die nodig zijn voor het Product Informatie Dossier, het opstellen van CPSR.

- Hij voor mij een goede prijs kan neerleggen,

- En het belangrijkste misschien wel, hij doet wat hij beloofd.

 

Wij denken aan al deze eisen te kunnen voldoen en zouden dan ook graag uw partner worden bij de introductie van uw eigen merk parfum.

Olfactorische_pyramide.jpg

PRIVATE LABEL PARFUM

amb-perfume.jpg
RiTiNi
RiTiNi
RiTiNi
Nagellak
Private label nail polish
Alles over parfum
de hand spuiten parfum
RITINI Parfum
Crea kleur klein.jpg

Private label is marketing

"Herhaling is de kracht van reclame"   

                      "Marketing zorgt ervoor dat verkopen gemakkelijker en kopen aantrekkelijker wordt"

                                                                                                                     "Zonder marketing gebeurt er iets vreselijks: NIETS!"

bottom of page