top of page

U WEET NOG NIET PRECIES WAT U WIL

U bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat u overweegt uw eigen cosmeticamerk uit te gaan brengen en daarom opzoek bent naar informatie hierover.

Misschien vraagt u zich af of private label überhaupt wel wat is voor uw Merk, Beautysalon of Fashion store. Of u heeft een hele andere reden die wij niet kennen ;-).

Uw eigen cosmeticamerk is een marketingtool. Het is een manier om meer loyaliteit bij uw klant te creëren en het is een manier om meer naamsbekendheid te krijgen. In deze nieuwe tijd met internet is private label ook steeds meer een marketingtool die wordt ingezet in de online marketing. Het is een manier die kan bijdragen aan meer bezoekers op uw website of social media. Maar dit marketingtool moet wel bij uw modewinkel of beautysalon passen. Daarnaast moet u er ook in geloven want private label zal er niet voor zorgen dat uw omzet van de één op de andere dag gigantisch zal stijgen. Dit is een proces waar tijd overheen gaat.

PAST PRIVATE LABEL COSMITICA WEL BIJ U?

Dit is geen onbelangrijke vraag want het zou natuurlijk jammer zijn om geld uit te geven aan iets wat achteraf niet het gewenste resultaat heeft gebracht. Helemaal als dit voorkomen had kunnen worden. Om erachter te komen of private label bij u past is het belangrijk om uw doelen in kaart te brengen. Daarna gaat u kijken of private label u kan helpen bij het behalen van die doelen.

Veel ondernemers hebben moeite om het onder woorden te brengen wat hun doelen zijn. Al snel wordt groei als doel aangeven maar dat is te algemeen. Bedoel je groei van klanten, groei van tevreden klanten, groei van omzet, groei van productassortiment, groei van personeel, etc. Misschien is groei meer een ambitie dan een doel.  

Hieronder kunt u op marketing klikken om onder andere te lezen hoe u doelen kunt gaan bepalen. 

Marketing
good-marketing-strategy.jpg
White label
White label.jpg
U weet wat u wilt
26121005_s.jpg

Private label is marketing

"Herhaling is de kracht van reclame"   

                      "Marketing zorgt ervoor dat verkopen gemakkelijker en kopen aantrekkelijker wordt"

                                                                                                                     "Zonder marketing gebeurt er iets vreselijks: NIETS!"

bottom of page