top of page

BESTAAT ER 100% NATUURLIJKE COSMETICA?

Nee dat bestaat er niet! Wie dat wel beweert verteld niet de waarheid en wie niet de waarheid verteld die …… is in ieder geval niet eerlijk. Een grote kans dat diegene opkomt voor zijn eigen belang. Natuurlijk kan het ook nog zijn dat de juiste kennis ontbreekt. 

Waarschijnlijk was die vorige zin niet erg verstandig om te publiceren, echter wordt er zoveel onzin gezegd dat het moeilijk is om je in te houden.

Omdat u op deze website bent beland bestaat er een grote kans dat u zelf overweegt om natuurlijke cosmetica te gaan verkopen. Als u opzoek bent naar 100% natuurlijke cosmetica dan kunt u uw zoektocht staken. Dat scheelt toch mooi weer tijd ;-).

Als men opzoek is naar natuurlijke cosmetica wordt er vaak mee bedoeld gezonde cosmetica of eigen nog beter gezegd naar minder schadelijke cosmetica. Cosmetica die minder schadelijk is voor de huid en of het milieu. Het is een gegeven dat steeds meer mensen last hebben van een gevoelige huid en dat steeds meer mensen allergische reactie krijgen van bepaalde stoffen die in veel cosmeticaproducten verwerkt zijn. Ook wordt er tegenwoordig bewuster geleefd om zo enge ziektes te voorkomen. Roken is tegenwoordig uit den boze want het is inmiddels bij iedereen bekend dat je hiervan kanker kunt krijgen. Maar ook in veel cosmeticaproducten zitten kankerverwekkende stoffen of anders gezegd, stoffen die mogelijk kanker zouden kunnen veroorzaken. Parabenen bijvoorbeeld zit in veel cosmeticaproducten. Dit is een stof die ervoor zorgt dat het product langer houdbaar blijft. Het is niet zeker of je hiervan kanker kunt krijgen maar uit testen gedaan op muizen blijkt dat muizen er wel kanker van krijgen.  

De grootste groep mensen die opzoek zijn naar natuurlijke cosmetica zijn opzoek naar cosmetica die zacht voor de huid is en geen allergische reacties geven en waarbij je geen loopt om er kanker van te krijgen.

Alle cosmeticaproducten die in Europa worden verkocht moeten voldoen aan de strenge wettelijke gestelde eisen en ze moeten ook allemaal getest zijn. Synthetische en natuurlijke cosmetica moeten allemaal voldoen aan dezelfde eisen. Het wil niet per definitie zeggen dat natuurlijke cosmetica beter is dan synthetische cosmetica. Ook van natuurlijke cosmetica kan je huid een allergische krijgen door bijvoorbeeld de essentiële oliën die erin verwerkt zijn.  Synthetische cosmetica kan weer duurzamer zijn doordat het misschien langer houdbaar is.

MARA NATURALS
AmalijaLV_Mara-176_grande.jpg
30 Meest ongezonde ingrediënten 
incilabel.jpg
Onze merken
27459581_747914128732534_596788696055629

Private label is marketing

"Herhaling is de kracht van reclame"   

                      "Marketing zorgt ervoor dat verkopen gemakkelijker en kopen aantrekkelijker wordt"

                                                                                                                     "Zonder marketing gebeurt er iets vreselijks: NIETS!"

bottom of page